Tuntuuko minusta siltä, että minua huijataan?

Postiluukustani tipahti päivänä muutamana nippu uskonnollissävytteisiä lehtisiä. Normaalisti kyseinen materiaali koostuu lähinnä jehovan todistajien tai valtionkirkkomme materiaalista, mutta tällä kertaa luukusta tupsahti jotakin todella mielenkiintoista. Kannen "Älä ota sitä! Mistä on kysymys?" -teksti sai allekirjoittaneen tutkimaan lehtisen normaalia tarkemmin. Ingressin mukaan kyseessä on käännös/lyhennelmä amerikkalaisen tohtori Colin Sandersin puheesta "Mark of the Beast". Teksti alkaa tohtori Sandersin uran esittelyllä, jossa hänen kerrotaan olleen mm. CIA:n ja FBI:n (mitäpä muutakaan?) palveluksessa, ja toimineen amerikkalaisessa tiedemiesryhmässä, jonka tarkoitus oli kehittää vaurioituneita hermoratoja yhdistävä mikrosiru. Tekstissä käytetään tosin hauskaa ja asiantuntevaa sanaa "mikrochipsi". Sivumennen sanoen, kaikki seuraavat lainaukset tekstistä ovat omalla luvalla tehtyjä, sillä jostain kumman syystä lehtisen julkaissut instituutio on unohtanut painaa siihen nimensä, osoitteensa tai puhelinnumeronsa (faksinumerokin olisi kelvannut) josta olisin voinut luvan kysyä.

Lehtisessä tiedemiesryhmän kerrotaan onnistuneen tehtävässään yhdistää "hermoradat erään nuoren naisen katkenneessa selkärangassa." Tehtävä suoritettiin "eräässä amerikassa toimivassa suuressa sairaalassa."

Täsmällinen ja asiantunteva dokumentointi on aina suuri ilo. Valitettavasti lääketiede ei kuitenkaan tosielämässä ole vielä näin pitkällä, hermoimpulsseja voidaan nykyteknologialla välittää, mutta katkenneiden hermoratojen yhdistely - no jaa. (En ole alan asiantuntija, mutta suurin alan saavutus lienee impulssien keruu motorisista hermoista, niiden apulaitteilla tapahtuva ulkoinen vahvistaminen ja sähköisten ärsykkeiden välittäminen lihaksiin. Katkenneella selkärangalla kävely ei kuitenkaan onnistune, sillä liikehermojen palautteen välittäminen takaisin ei olekaan aivan näin yksinkertaista. Melko harva ihminen säilyttää tasapainonsa tietoisen ajattelun voimalla, ja refleksien uudelleenkouluttaminen taitaa olla aika vaikeaa…)

Tälläisen ihmeen esittelyn jälkeen kirjoitus pääsee todella vauhtiin. Kokeen sivutuotteena syntyi kuulemma 

"sellaisia mikrochipsejä, joilla voitiin hallita ihmisen mentaliteettia; sanalla sanoen, ihmisen päätöksiin voitiin vaikuttaa tämän sirun välityksellä!" 

Kuten Eppu Normaali -yhtye totesi : "Tiedän että taidetta on, science fiction." Ja kun kerran teknologiamörkö päästettin irti, annetaankin sen mellastaa melko vapaasti: 

"Mikäli ihmisessä on tämä siru, hänet voidaan paikantaa mistä maailmankolkalta tahansa ja nappia painamalla aktivoida hänet! Tämä siru on mikroskooppisen pieni; se on tavallisen ruiskeneulan kärjen kokoinen."

Tässähän jo vanhempaakin elektroniikanharrastajaa alkaa pelottaa: ovatpa jenkit edellä! Nokian kenkäpuhelinkin on vielä tupakkiaskia isompi, eikä senkään toimintasäde ole kuin kurjat 30 kilometriä. Ja minä kun luulin, että Suomi on teknologiamaa…

No, eipä vähä mitään, joten jatkoa seuraa :

 "Jotta merkki saataisiin kerta-asennuksella pysyvätoimiseksi, tarvitsi se voimanlähteen itseensä. Tällöin löydettiin litium-paristo, joka varaa itseään pelkän lämmönvaihtelun vuoksi."

Jaha? Tässä vaiheessa onkin aika laittaa kaikki litiumparistoni takintaskuun, vuoden mittaan säästän uskomattoman summan rahaa, sillä kaikki litiumparistoni latautuvat kuin itsekseen käydessäni pihalla.Niksipirkka-palstan vuotuisen niksipalkinnon ehdoton voittajasuosikki.

Ja lisää pesee : 

"Kun tutkittiin, mistä ihmisessä löytyvät ne paikat, jossa lämmönvaihtelut ovat suurimmillaan, havaittiin, että kaksi paikkaa on ylitse muiden: otsassa tukan rajassa ja oikean käden selkämysalueella."

Tässä vaiheessa normaaliälyllä varustettu, raamattunsa edes kerran avannut lukija arvaa jo mitä on tulossa : 

"Tohtori Sanders kertoi, että hän halusi tutkia hieman tarkemmin tätä asiaa; hän etsi itsellensä kreikankielisestä Raamatusta vastausta ja hän löysi sieltä merkillisen sanan "stigma". Raamatun konkordanssin (numerologian) mukaisesti tämä sana vastaa lukua 666 ja se tarkoittaa : rikkoa sisään, omistaa hallintaansa, asettaa piiloon!".

Jaahas. 

Webster-sanakirjani määrittelee stigma-sanan kantasanaksi stig (tatuointi, ihomerkki), -ma (teon tulos). Ja eikös se numerologia ollut se höpöhöpötiede jostain keskiajan jälkeiseltä aikakaudelta? Missä kohdassa raamattua numerologiasta puhutaan? Mutta voihan olla, että pahan voimat hallitsevat myös Websterin julkaissutta Gramercy-kustantamoa, ja että samaiset voimat ovat muutelleet kirkkoraamatun sisältöä vain piilottaakseen tämänkin tiedon meiltä tavallisilta kuolevaisilta. Tai ehkä kyseessä on CIA:n salajuoni? Tai nuo äänet pääni sisällä? Olen muuten varma, että vieraat valtiot suuntaavat aivoihini tutka-aaltoja saadakseen tietää salaisimmat ajatukseni.

Teksti jatkuu hauskalla selostuksella siitä, kuinka jo 6000 ihmistä Ruotsissa (Hei! Kylläpä jenkit jakavat huolettomasti huipputeknologiaansa NATO:n ulkopuolisiin maihin!) kantaa tätä sirua mukanaan, ja kuinka "salainen maailmanhallitus" käsittelee asiaa istunnoissaan. Taivaalle kuulemma ammuttiin 23 satelliittia näitä siruja valvomaan (yhden satelliitin laukaisu radalleen maksaa muuten noin 600 miljoonaa suomen markkaa, allekirjoittaneen sivuhuomautus, tietolähde yhdysvaltain avaruushallinto NASA). Nämä 23 ensimmäistä satelliittia jouduttiin kuitenkin tuhoamaan lasersäteellä (Hei! Eikös jenkit lopettaneet sen Tähtien Sota-nimellä tunnetun SDI-projektinsa epäonnistuneena?), jotta saatiin tilaa 66:lle uudemmalle ja paremmalle satelliitille. 

(Ovat ne jenkit sitten taitavia! Sukkulalla on lennetty tukka putkella, ja onnistuttu lähtemäänkin niin salaa, ettei kukaan ole lähtöjä huomannut! Ja on niillä rahaa. 89 kertaa 600 miljoonaa = 53.4 miljardia suomen markkaa.)

Ai niin. Ja tietenkin : 

"elektronisesti siruun voidaan satelliitin välityksellä tallentaa lisää ohjelmia, ja sen asennus ihon alle voidaan suorittaa tavallisen verikokeen yhteydessä." 

(kyllä nyt loppuu se verikokeen ottaminen terveyskeskuksessa. Tiedä mitä tunkevat ihon alle seuraavalla kerralla. Tosin - jos edelläoleva tuli luettua tarkkaan : harvemminpa ottavat verikokeen käden selkämyksestä tai otsasta? Täytyypä pitää mielessä…)

Ne joita nauratti, voitte lopettaa lukemisen tähän, Ne joita ei naurattanut:. Kuka on vastuussa tälläisen materiaalin levittämisestä? Kun elektroniikkaa ja tietoteknikkaa tuntematon "peräkylän mummo" (ei loukkaavassa merkityksessä, arvostan mummoja) lukaisee tälläisen "tietopaketin", ei siinä paljon auta pojanpojan selittely internetin ihanuudesta. Ja auta armias, jos "kyber"-etuliitettä menet käyttämään! (tämäkin sana on onnistuneesti robotin ja tietoverkkojen ohella tekstiin saatu ujutettua.) Noituus oli kova juttu keskiajalla, on se hienoa, että rovioita sytytellyt ihmistyyppi on saanut ajan hengestä kiinni ja puhaltaa nyt yhteen hiileen (noin kuvannollisesti) jotta totuus tulisi julki!

Jos joku lukijoista tietää, kuka on tämän lehtisen takana, tai on jopa itse mukana tälläisen materiaalin levityksessä, ottakaapa yhteyttä. Haluan palavasti (jälleen kuvannollisesti) kuulla perusteluja, käydä keskusteluja ja mahdollisesti osoittaa sopivaa alan kirjallisuutta luettavaksi, jotta edes perusasiat saataisiin hallintaan. Osoitteen ja puhelinnumeron saa tämän lehden toimituksesta. Sähköpostikin kulkee, mutta jotenkin minusta tuntuu ettei minua sellaisella pimeiden voimien keinolla lähestytä...

Loppuun vielä lainaus :

  "Tämän pelottavan tosiasian edessä moni joutuu epätoivoon: mitä tässä voi enää tehdä? Ota raamattusi ja lue ilmestyskirjan luku 13: 16, 17 18, sekä 14: 9, 10 ,11" 

(muut luvut eivät liene siis lukemisen arvoisia. Pääasia että pelko pysyy pinnalla.) Tässä tulee mieleen erään hyvän ystäväni usein tarjoilema metodi siitä mitä tälläistä tekstiä kirjoittaville ihmisille pitäisi tehdä, mutta sen ainesosat haulikko, takaraivo ja navetantaus eivät sovi rauhaarakastavaan luonteeseeni.

Maailmanloppu tulee (niinkuin aina ennenkin), sanoo

P.L.Z.I.

P.S. Muuten, oletteko huomanneet, että kaupan käyttämän EAN-viivakoodin tahdistusmerkit voidaan tulkita koodissa numeroksi 6? Ja niitä on kolme kappaletta kussakin koodissa… ja koodi on KAIKISSA tuotteissa…("Ja jollla ei ole pedon merkkiä otsassaan ei voi ostaa, myydä eikä vaihtaa…")