Rautaa

Kuveja kaikelaisista tietokoneista.Apple Performa ja SE. Etualalla SGI:n oma veppikamera ja C64-pelijoystick.Vicciä ja kuusnelosta erilaisissa kuosissa.Aito IBM PC XT. Kaksi levyasemaa.DEC Alpha (533) sekä SGI Indigo2-kaksikko. Vieressä pilkottaa IBM:n 3270-näppäimistö.NeXTStation.Osborne I, maailman ensimmäinen kannet...raahattava.


Halp, I needz CP/M disk.

Amiga 2000

Lahjoituksena ilmestynyt Amiga 2000. Sisällä on kaikenlaista korttia niin että soi. Boottilevy on vähän köpösessä kunnossa, vaatii reipasta mekaanista avittamista että lähtee liikkeelle. Joku päivä pitäis vaihtaa vähän notkeampaan yksilöön.

 

Sun Cobalt ja SGI O2

Pikku sinipöntöt, Sun Microsystemsin Cobalt ja SGI O2. Sunissa on sisällä joku AMD, näitä kun oli useampaa versiota. O2:ssa on asennettuna jopa Firefox, hämmentävästi sillekin löyty jonkin versio joka IRIXissä pyörii. Söpöjä ovatten.

 

IBM P75

Perin komea IBM PS/2 P75. Kyllä, elektroluminenssipaneeli. SCSI-levy. 486. On mahtipeli. Ja omassa laukussaan. Ainoo ongelma on se että muistit puuttuu, tarttis jostain SIMMejä löytää nelisen kappaletta.


Toshiba T3200. 286, MFM-levy, korppuasema, komiasti klopiseva näppäimisto ja plasmanäyttö.