PLZILandia

PLZILandia versio 5.1

PLZI.COM on edennyt viidenteen versioonsa (and then some). Kovasti yritetään olla CSS-standardien mukaisia, ja muutenkin surffata kehityksen aallonharjalla (not really, sillä saitilla alkaa olla ikää toistakymmentä vuotta, ja kuka sitä veppileiskapetteröintiä ikuisesti jaksaa).

Sisältää lätkitään edellisistä sivustoista sikäli kun laatukynnys ylittyy. Aina ei ihan. Kaikenlaista uutta syntyy silloin tälläin, mutta meillä ei valitettavasti ole modernia muutoslogia eikä sillai uutisia - kahlaamalla eteenpäin, tai sohitte Googlea.

Jaa niin. Kuten aina, toistaiseksi Kaikki On Rikki (tm), joten turha narista. Pikkuhiljaa särkinäistä plinkkiä ja muuta epätoiminnallisuutta pyritään korjaamaan. Heti muutaman vuosikymmenen sisään.

Oikein lyhyt kuvaus saitin sisällöstä

Kamala vanitysaitti, egoboostauksen väline, sosiaalipornotyökalu ja sisäisen 11-vuotiaan loputon leikkikenttä.

Hieman pidempi kuvaus

PLZI-lohkon alta löytyy tietoja tekijästä eliätten ylläpitäjästä.

Tekstiä-osassa puolestaan on kaikenlaista vuosien aikana kirjoitettua vaahtoamista, muutama mahdollisesti hyödyllisempikin dokumentti sekä muilta surutta varastettua Merkittävää Tekstiä (tm)

Kuvat-osuudessa on, no, kuvia. Kaikenlaista.

Äänipuolella on joitakin biisintynkiä, mahdollisesti myöhemmin myös äänipuoleen yleisemmin liittyvää materiaalia.

Koodiosastoltamme tänään rouvalle edullisesti 4.95 kilo kaikenlaista pientä skriptinpätkää, ja jopa jotain obsolete-wareakin on tarjolla.

Säläpuolelle on koostettu saitin sisältämiä erilaisia, yleensä kokeellisia (lue: bugisia) palveluja ja sen sellaista.

Pelit-osiossa vaahdotaan pelatuista ja pelaamattomista peleistä, ja onpa sinne eksynyt jotain faktuaalistakin informaatiota, sekä seikkailupelejä ihan selaimessa pelattavaksi.

Pitää hauskaa. Ottakaa kengät jalastanne, ja varotte sitä maljakkoa. Muistakaa sammuttaa valot kun poistutte.

- PLZI

PLEASE NOTE

Some quantum physics theories suggest that when the consumer is not directly observing this product, it may cease to exist or will exist only in a vague and undetermined state.

Pyynön tahtoi pelastaa hän. Arvosta pyynöä.d